Met Reiki geef je universele energie door via handoplegging en activeer je het zelf helend vermogen. Ik leg mijn hand vlak boven of op die delen van uw lichaam waarvan ik voel dat het hulp nodig heeft, om de energie beter te laten stromen en te herstellen.

Het vermogen om jezelf te helen heeft iedereen. Als je een wondje aan je arm hebt, gaat dat vanzelf weer dicht. Reiki zorgt dat het helende proces sneller gaat.

Gedurende het leven worden we een stukje harder, we bouwen muurtjes om ons heen tegen pijn en verdriet. Daardoor gaat onze energie steeds een stukje minder branden, het licht in onszelf dooft langzaam. We gaan vastlopen, krijgen pijnlijke signalen van ons lichaam, worden overspannen of krijgen een burn-out. Omdat we vergeten zijn hoe we naar ons hart moeten luisteren. En welk pad ons levenspad is.

Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld.  Met Reiki ben ik in staat om de energie weer door je lichaam te laten stromen waardoor blokkades in chakra’s worden opgelost en je fysiek en geestelijk hersteld.

Je kunt je tijdens de behandeling erg ontspannen voelen, alsof je heerlijk aan een meertje zit op een warme dag. Je kunt ook warmte of trillingen ervaren. Voor ieder mens is het ontvangen van Reiki een verschillende ervaring.

Je zult je na een behandeling emotioneel stabieler voelen, pijnlijke signalen kunnen verminderen of verdwijnen, er komt weer ruimte in je hoofd en hart. En zo kom je weer een stukje dichterbij je hart en levenspad.