Het is voor mij ook mogelijk om contact te leggen met je huisdier / paard. Dit gebeurt intu├»tief. Uiteraard heeft jouw huisdier ook voor mij niet ineens een stem gekregen om als een mens te praten ­čÖé

Je hebt vast wel van die momenten meegemaakt waarin je dacht, wat probeert mijn dier mij te vertellen? En heel misschien heb je het antwoord wel gekregen maar het afgedaan als ‘ben ik even gek, praten met mijn huisdier, tjonge’.

Doordat ik contact kan leggen met jouw huisdier kun je in de gelegenheid komen om hem beter te begrijpen, vragen te stellen of de boodschappen die hij aan je wil geven, ontvangen. Tevens kan een dier aangeven waar hij lichamelijke problemen ervaart of bang voor is of juist blij om is.

Helaas wil niet ieder dier gelijk communiceren, ook voor een huisdier is het een vreemde gewaarwording dat iemand naar hem luistert en met hem wil praten. Meestal lukt dit wel na enig aandringen of wat kleine grapjes maken zodat het dier ontspant.

De communicatie kan via mail door middel van een foto van het dier te mailen. Als je het graag wil, kan ik ook op locatie komen.