Reiki is ook heel goed toe te passen bij dieren. Zij kunnen zeker baat hebben bij het herstellen van een ziekte of als een dier bijvoorbeeld somber is of misschien zelfs klachten heeft zonder ziekte.

Het hele proces van Reiki werkt bij dieren hetzelfde als bij mensen. Ik laat de energie door hun lijf stromen en pas deze toe op de plekken waar ik een blokkade voel. Want ook dieren hebben chakra’s. En ook zij hebben blokkades opgelopen in hun leven.

Door Reiki toe te passen zal een dier zich beter gaan voelen. En pijnlijke signalen kunnen afnemen of zelfs verdwijnen, het herstel van blessures zal tevens sneller gaan.

Het is niet alleen toepasbaar bij kleine huisdieren, ook bij paarden en andere grote dieren geeft Reiki een zichtbaar resultaat.

Voor dieren kan het niet zo fijn zijn (en voor grotere dieren is het echt onhandig) om naar mijn praktijk te komen, daarom kom ik graag bij u op locatie om uw dier te behandelen.

Mijn eigen paard heeft ook veel baat bij Reiki. Zo gaat zijn herstel van een grote beenwond veel sneller dan gebruikelijk. Doordat ik een paard heb, ben ik bekend bij pensionstallen en maneges. Dus het is voor mij geen probleem om daarheen te komen.